Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 32 Naar de handleiding
English Gebruiksaanwijzing 27 Naar de handleiding
482064

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

Philips-HMP3000

Zoeken resetten

  • Ben aan het overwegen deze Philips HMP3000 mediaspeler aan te schaffen. Nu lees ik in de omschrijving dat de Nederlandse taal niet aanwezig is. Lijkt me vreemd. Weet iemand hoe dit zit en of dit klopt.
    Alvast bedankt. Groet,Jacques.
    Gesteld op 23-3-2013 om 15:33

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik heb net een Philips HMP 3000 media player aangeschaft. Hierop een harde schijf aangesloten. Deze heeft een USB 3.0 aansluiting maar is compatible met USB 2.0. De media player herkent deze echter niet (geen USB apparaat aangesloten). Is deze mediaplayer hiermede niet te gebruiken? Gesteld op 20-2-2013 om 19:37

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • dit had ik ook met een Western Digital Elements van 1 TB daar stond ook (geen USB apparaat aangesloten) Toen ik mijn Western Digital My Passport van 1 TB (oude versie met USB 2.0) aansloot, deed die het wel. Blijkbaar kan de Philips HMP media player niet alle externe harde schijven lezen.

      Ik zou graag willen weten welke externe harde schijven wel en niet gelezen kunnen worden. Weet iemand dit? Geantwoord op 18-4-2013 om 18:30

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Is het ook mogelijk om de menu te bedienen van een complete film die gedownload is?
    Dus geen .srt, maar echt van een dvdmenu selecteren. Gesteld op 20-1-2013 om 15:52

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ja dat is mogelijk. Dat had ik ook met een film. Ik klikte het bestand aan en toen sprong die gelijk in het hoofdmenu van de film en door de pijltjes in het midden op de afstandsbediening te bewegen kies je voor play, opties, talen, extra's enz. Geantwoord op 18-4-2013 om 18:33

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Wij hebben sinds een paar dagen een Philips hmp 3000 gekocht.
    Hij doet het goed alleen hij geeft geen nl vertaling bij sommige films.
    Bij sommige is het in gebakken en bij andere kan ik de subtitle gebruiken maar er zijn er ook waar geen ondertitel telfouten is.
    Hoe kan ik die er op krijgen Gesteld op 3-11-2012 om 22:03

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Op het knopje subtitel drukken, dan krijg je een overzicht welke ondertitels voor desbetreffende film beschikbaar zijn. De juiste selecteren en klaar is kees. Als de juiste er niet tussenstaat zal die niet beschikbaar zijn. Deze kun je dan indien gewenst downloaden en met dezelfde naam als het bestand van de film in het mapje zetten, dan zal de speler hem wel herkennen en afspelen. Geantwoord op 27-12-2012 om 11:22

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Philips HMP3000 handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info